Rollespil med skuespillere

Rollespil med skuespillere i virksomheder
Bliv bedre til kommunikation i et fiktivt univers

Rollespil med skuespillere i virksomheder( også kaldet 1:1 træning, caseplay eller kommunikationstræning med skuespillere) sammenligner vi med at træne en jagerpilot i en flysimulator, før han sendes ud i en F-16. Det er det lille ekstra, der gør, at teorierne bliver konkrete. Rollespil er et effektivt værktøj både til træning af medarbejdere og til lederudvikling.

Vi gør undervisningsforløb levende og effektive ved at træne medarbejdere og ledere i simulerede situationer. Du kommer til at øve udfordrende situationer ved at sidde overfor en professionel skuespiller. På den måde kommer du meget tæt på virkeligheden og får derved udvidet dine kompetencer. Teorier kan øves i praksis og får på den måde en stærkere implementering og bedre resultater.

Rollespil med skuespillere i virksomheder, 1:1 træning, kommunikationstræning med skuespillere

 

Vi bruger kun skuespillere, der er øvede i at udfordre og arbejde med kommunikationstræning i virksomheder.

Se skuespillere.

 

 

 

Rollespil med skuespillere i virksomheder kan også foregå via telefon til medarbejdere i for eksempel et kundecenter. Fx ringer vi dine medarbejdere op, mens de sidder i en kursussituation og spiller en kunde, der kræver specielle færdigheder i kommunikation eller lignende. Servicemedarbejderen får så mulighed for at afprøve nye færdigheder – eller pudse de gamle af, hvilket giver det lille ekstra ovenpå teorien.

Metoden er ideel til træning i den svære samtale, træning i MUS, kundeservice, salg, konfliktløsning, forhandlingsteknik, rekruttering og lederudvikling/ledertræning.

Udbytte:

 • Større gennemslagskraft
 • Du får omsat teori til praksis
 • Du får trænet dine færdigheder, både de nye og de gamle
 • Du får en fælles oplevelse af, hvad der virker – og hvad der ikke virker
 • Større forståelse for hinandens styrker og svagheder
 • Bedre ekstern kommunikation, der giver større kundetilfredshed
 • Du lærer at tackle indvendinger og argumentere for dine synspunkter

 

“Philip Antonakakis’ role as instructor was highly appreciated.. When presented with a typical business situation involving interaction with a customer or colleague Philip applied his broad repertoire to the “live” role play”.
Ellen Andersen, Vice President, Vestas

 

 

Teater Turnaround

  JA TAK, jeg vil gerne ringes op
  og høre mere om et eller flere
  af produkterne på siden.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer